Zangersdag in Hilversum

Het bestuur van Zangkoor Hallelujah uit Goes heeft de eer om de 66e Zangersdag in Hilversum te organiseren. Deze wordt gehouden op DONDERDAG 25 APRIL 2019 vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur in de Grote Kerk, Brinkweg 1, te HILVERSUM.

Dit keer doen naast ons koor uit Goes, ook weer de koren uit Hilversum, Oldebroek, Nijverdal, Scherpenzeel en Burgum mee.
Elk jaar weer is de Zangersdag een feest en we zijn ons ervan bewust dat leden uit alle Vrije Evangelische Gemeenten ook het verlangen kunnen hebben om zo’n dag mee te maken, waarin we door verbondenheid met elkaar God kunnen eren met zang en muziek.
In het morgenprogramma krijgen de koren de gelegenheid om hun liederen ten gehore te brengen en in de middag hebben we een bekende professionele zangcoach die het publiek op een enthousiaste manier zal begeleiden. Deze zangcoach zal ook zelf diverse mooie liederen ten gehore brengen.
Voor gasten kost de Zangersdag 10 euro per persoon. Hierin zit koffie/thee met iets lekkers bij inbegrepen. U bent dan verzekerd van de hele dag muziek en ontmoeting. Omdat we midden in het centrum zijn van Hilversum, is het mogelijk om op eigen kosten tussen de middag ergens te lunchen op een terras of in een restaurant. Natuurlijk kunt u ook uw eigen lunchpakket meenemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart 2019 via mail: willemien@gorsse.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. Daarnaast graag vooraf, maar uiterlijk 29 maart 2019 € 10 per persoon overmaken op rekeningnummer NL75 RABO 0331 528 118 t.a.v. Zangkoor Hallelujah onder vermelding van “uw naam, Zangersdag 2019”.

Wij horen graag van u. Hopelijk tot ziens op de Zangersdag in Hilversum!

Met vriendelijke groeten,

Willemien Gorsse
namens Zangkoor Hallelujah uit Goes

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.