Aankondiging “SONRISE” Huizen en omgeving

Tijdens de eerste week van de zomervakantie is Sonrise Huizen weer actief.
De activiteiten vinden plaats van 22 t/m 26 juli op 2 verschillende locaties in Huizen nl, Basisschool de Ark, Salland 2 en op de Beatrixschool, Jacob van Wassenaarstraat 14 in Huizen.

Informatie over het programma zal weer tijdig op de website staan, zie sonrisehuizen.nl. Ook als je wilt meedoen als vrijwilliger of financieel een bijdrage wilt leveren, kun je daar informatie vinden.
Sonrise is een interkerkelijk sport- en evangelisatie evenement voor kinderen en tieners in Huizen en omgeving.  We vertellen graag over het evangelie en de liefde van God. Tientallen kinderen bezoeken jaarlijks dit evenement.

Namens Sonrise,
Ingrid Mons

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.