Sisterhood

(vervolg)

Prachtige vrouwen.

Misschien heeft u het woord “ Sisterhood” wel eens voorbij horen komen. Is dit niet het geval of vraagt u zich af wat het is en/of inhoudt, bij deze een kleine impressie!

Eens per maand (op een dinsdag- of donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, komen we met een groepje vrouwen (tussen de 30 en 60 jaar) bij elkaar in tot nu toe de kerkenraadskamer van ons kerkgebouw. We zetten de stoelen in een kring en beginnen met ontmoeting en gebed onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. We delen levensverhalen, vreugde en verdriet, dankbaarheid, hoop en levensvragen.

De organisatie “Arise Sisterhood” helpt ons met een thema, geeft ons onderwerpen voor gespreksstof en daarbij horende bijbelteksten en liederen. Het laatste uur bidden we voor én met elkaar.

Afgelopen keer hebben we ook een aantal gebedenbriefjes van ons gebedsprikbord, dat voor in de kerkzaal staat, gehaald en daarvoor gebeden. Het zijn fijne inspirerende avonden waarbij we bouwen aan verbinding, onderling contact én vertrouwen en geloof op Gods kracht en aanwezigheid in ons leven.

Lijkt je het leuk om er (eens) bij te zijn? Neem dan contact op met Cindy Lubbers-Hulsebos. Dit omdat de data nog niet helemaal vastliggen. Telefoonnummer: 06-42162413

P.S. meer informatie over Arise Sisterhood is te vinden via deze link: https://www.arise.to/sisterhood

Groet namens de groep,

Cindy Lubbers-Hulsebos

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.