Routebeschrijving

Route

Vanuit richting Amsterdam:
Vanuit Amsterdam volgt u de snelweg A1 in de richting van Amersfoort. Ongeveer 17 km na het knooppunt Watergraafsmeer neemt u de afslag Bussum (afslag 7). Bij de T-splitsing gaat u linksaf. U steekt via het viaduct de snelweg over. Bij de T-splitsing slaat u rechtsaf. U steek weer via het viaduct de snelweg over. U bevindt zich nu op de Huizerweg. U gaat bij de eerste rotonde rechtdoor. U volgt de Huizerweg tot aan de tweede rotonde. Ook hier gaat u rechtdoor en slaat hierna direct rechtsaf. U rijdt nu op de Dr. Fred. van Eedenweg. Na circa 350 meter ziet u aan uw linkerhand het kerkgebouw liggen. Het bevindt zich op de hoek van de Dr. Fred. van Eedenweg en de Oud Bussummerweg.

Vanuit richting Amersfoort:
Vanuit Amersfoort volgt u de snelweg A1 in de richting van Amsterdam. Ter hoogte van Bussum neemt u de afslag Bussum (afslag 7). U gaat bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor. U bent nu op de Huizerweg. Volg deze. Steek ook de volgende rotonde rechtdoor over. Na 40 meter slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Dr. Fred. van Eedenweg. Na circa 350 meter ziet u aan uw linkerhand het kerkgebouw liggen. Het bevindt zich op de hoek van de Dr. Fred. van Eedenweg en de Oud Bussummerweg.

De hoofdingang van het kerkgebouw is aan de zijde Dr. Fred. van Eedenweg terwijl de ingang van de zalen is gelegen aan de zijde van de Oud Bussummerweg (c.a. 40 meter vanaf genoemde kruising.

Parkeergelegenheid:
Het kerkgebouw heeft geen eigen parkeergelegenheid.

Parkeren rondom ons kerkgebouw

De gemeente Bussum heeft een onderzoek gehouden naar de parkeerdruk op de Oud Bussummerweg.
Het gemeentebestuur heeft nu de volgende conclusies getrokken:

Met ingang van 1 februari 2009 mag in de straten die op de plattegrond donker zijn aangegeven, van maandag t/m zaterdag van 07.00 uur tot 18.00 uur alleen geparkeerd worden door vergunninghouders.
Rondom ons kerkgebouw geldt dit dus voor:
•  de gehele Oud Bussummerweg;
•  de Constantijn Huijgenslaan
•  Tesselschadelaan
•  Jacob Catslaan.
Op de dr. Frederik van Eedenweg mag u wel parkeren, net zo als in de straten aan de “overkant” van het bruggetje over het Mouwtje zoals:
•  Willem Bilderdijklaan;
•  Isaac da Costalaan;
•  Burg. ’s Jacoblaan.
(Houdt u in deze straten wel de uitritten van de bewoners vrij!)

Deze parkeerverordening heeft geen gevolgen voor de zondagse activiteiten.
Ook voor de meeste activiteiten die in de avonduren zijn heeft dit geen gevolgen.
Wel heeft het gevolgen voor de doordeweekse activiteiten die ’s morgens of ’s middags worden gehouden of voor activiteiten die voor 18.00 uur beginnen.

In een gesprek met de gemeente Gooise Meren heeft de gemeente duidelijk aangegeven dat parkeren op het (achter)pad van de kerk niet is toegestaan. De reden hiervan is dat op dit pad voldoende ruimte vrij moet blijven voor hulpdiensten!
Daarom een vriendelijk verzoek aan u allen: laat het achterpad vrij van auto’s!
Met de gemeente is afgesproken dat bij bijzondere activiteiten, zoals begrafenis en huwelijk, de secretaris een mailbericht hierover aan de gemeente zal sturen met vermelding van dag en tijd dat er een begrafenis/huwelijk is. In een dergelijk geval zal parkeerbeheer zich niet in de wijk “laten zien”.

Let daarom goed op deze parkeermaatregel van de gemeente Gooise Meren. Het zou jammer zijn als u een bekeuring ontvangt voor parkeren zonder vergunning.

 

parkeren

Dus donker op de kaart betekent niet parkeren (zonder vergunning) tijdens aangegeven tijdstippen.