Gemeentelijke Activiteiten

Op 6 april was in ons kerkgebouw een Praise concert van Reyer. Een echte happening! Met een volle kerk zingen en muziek maken tot eer van God.

Later in april mochten we Pasen vieren. Op Witte Donderdag mochten we deelnemen aan het Heilig Avondmaal. Wat een geweldige uitnodiging! En dan via Goede Vrijdag en Stille Zaterdag kwamen we bij de Paasviering. De Opstanding! Jezus leeft! Wij staken de nieuwe paaskaars aan, met een afbeelding van ‘verbondenheid’.

Een groep mensen is ook weer bij elkaar geweest voor ‘Maaltijd en Programma’. Altijd een fijn samenzijn en dankzij een paar keuken-prinsessen een heerlijke maaltijd.

In de KerkAnders dienst van 28 april sprak Jeroen over “Een ander licht”. En voor de maand mei staat als thema vermeld: “In het voetspoor van Jezus”.

Komende maanden bent u weer van harte welkom bij onze zondagse diensten. Tijdens deze diensten is er opvang voor de kinderen, de kinderdienst of oppas voor de allerkleinsten. Ook zijn er diverse andere activiteiten gepland, deze vindt u in de Agenda.