Concert Reyer

Het duurt nog even maar op zaterdag 6 april zal REYER een concert geven bij ons in de gemeente! Graag nodigen wij u daarvoor uit! Hieronder volgt meer informatie.

Wat?

Reyer zal samen met zijn band, tijdens zijn ‘Hoop In Mij’ paastour, ook bij ons in de gemeente  een intieme aanbiddingsavond verzorgen die ruimte geeft voor overdenking. Met een akoestische setting en aanbiddingsliederen zal de essentie van Pasen worden geraakt. “De boodschap van Pasen is de absolute basis van ons geloof” aldus Reyer. “Voor mij is het essentieel dat we stilstaan bij wat het offer van Jezus voor ons betekent en dat we het Leven mogen vieren wat Hij ons heeft gegeven.”

Wie?

Reyer van Drongelen (artiestennaam ‘Reyer’) wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Zijn aanbiddingsmuziek is afwisselend Engels- en Nederlandstalig, met het Nederlandse lied ‘Ik Zie Het Kruis’ als één van zijn bekendste songs. Het grote publiek leerde Reyer de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.  Meer informatie over Reyer is te vinden op www.reyer-music.com.

Om een kleine indruk te krijgen van zijn muziek, hieronder twee linkjes;

Waar?

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via www.zingenindekerk.nl en kosten 10 euro.
Het concert vindt plaats in ons kerkgebouw. Gedurende de avond zal er drinken te koop zijn tegen een kleine vergoeding.

Samengevat:

Concert REYER, zaterdag 6 april van 20.00 – 22.30 uur, VEG Bussum
Kaarten via: www.zingenindekerk.nl

Een echte aanrader! Wees welkom!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.