Goederenactie Oekraïne

Het is al geruime tijd geleden dat wij als gemeente goederen voor Oekraïne hebben ingezameld. Dit hebben we de afgelopen weken weer gedaan. Tot  zondag 15 oktober j.l. konden we weer bananendozen met kleding en ook andere goederen bij de kerk in leveren. Dinsdags 17 oktober  is op initiatief vanuit de vrouwenvereniging door een aantal leden van onze gemeente alles verzendklaar gemaakt en vervolgens op woensdag 18 oktober weggebracht naar Zeewolde.
De actie gaat via de stichting ‘Çare for Charity’ waarvoor chauffeur Paul van den Berg (die ook via de Bond/V.E.G. Bennekom heeft gereden) bijna maandelijks naar Oekraïne rijdt met een vrachtauto vol spullen.

Er is nog steeds veel behoefte aan (kinder-)kleding, schoenen, laarzen, beddengoed, kussens, dekens, speelgoed en knuffels.

Dit jaar konden 52 gevulde dozen naar Zeewolde worden gebracht.


Dankbare Oekraïne kinderen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.