Nieuws uit Tanzania

Lieve mensen,

Met het startweekend bij jullie in aankomst zit ik in Tanzania bij ALJECO. Het is acht maanden geleden sinds mijn laatste bezoek en er liggen de nodige gesprekken op mij te wachten. Maar het is ook een feest om hier te zijn! Het gaat goed met de kinderen, de oudsten zijn nu 12 jaar, de jongste 7. Het tweede huis staat er fantastisch bij en is nu in gebruik. De meisjes zitten in het nieuwe huis, de jongens in het eerdere reeds bestaande huis. De moeders hebben een eigen kamer en hiermee wat meer privacy.Vandaag, maandag 6 september heb ik eerst gesprekken met Amina & Kawawa, later in de middag met de voorzitter van het bestuur. Morgen of overmorgen de bestuursvergadering. Donderdag gesprekken met de mama’s en de ‘guards’, om dan rond 15:00 met de kinderen en de mama’s naar het zwembad te gaan.

Na deze trip klim ik ‘in de pen’  om een nieuwsbrief te schrijven en gaan jullie nog meer horen, maar hierbij toch alvast ene inkijkje van deze trip naar ALJECO.

Ik wens jullie een fijn, gezellig startweekend toe en zoals ze in Tanzania zeggen:

TUKO PAMOJA (wij zijn samen)

Hartelijke groet,

Jeroen

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.