Heeft God ons nog iets te zeggen?

Zestal gespreksavonden die gaan over luisteren naar God.

Wanneer: nog te bepalen.
Waar: ds Hoekendijk zaal.
Tijd: van 19.30-21.00 uur.
Maximaal: 10 deelnemers.

De komende maanden wil ik graag met u nadenken over de manieren waarop God tot mensen kan spreken. Samen ontdekken of God ons nog iets te zeggen heeft. Deze avonden zullen we ontdekken wat de Bijbel leert over het verstaan van Gods stem in ons gebed.

Als u belangstelling heeft voor deze gespreksavonden wilt u mij dit dan laten weten?

Petra Smit

In Jezus leven zien we dat Hij zich regelmatig op een stille plaats terugtrekt om met Zijn Vader te praten. Voor Hij zijn leerlingen kiest, trekt Hij zich terug om te bidden. Na een drukke periode beklimt hij een berg om in afzondering met Zijn Vader te praten. Ook zijn leerlingen moedigt Hij aan om naar Gods stem te luisteren. Dit gaat over gehoorzaam zijn aan zijn Woord, maar ook over opletten welke richting Hij wijst. 

We zullen tijdens deze avonden de tijd nemen om met elkaar te spreken over de manier waarop God spreekt en hoe we kunnen groeien in een luisterende houding. Het is niet nodig om hardop te bidden. Je mag in stilte luisteren en daarna vertellen wat je gehoord hebt.  

Deze avonden zijn wat voor jou, als je ernaar verlangt om anderen te bemoedigen of zelf bemoediging wilt ontvangen. Ook als je ernaar verlangt om door God gebruikt te worden om anderen op te bouwen in hun geloof of zelf opgebouwd te worden. Als je wilt zeggen: spreek Heer ik luister en dan te wachten om te ontdekken of God je wat te zeggen heeft!  

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.