Bijbelstudie (Gesprekskring)

Vanaf september: ’s middags Bijbelstudie
Op 14 september zal om 14.30 uur een gesprekskring van start gaan.
We zullen gebruik maken van het materiaal van de Gemeente Groei Groepen.

 “Durf Daniel te zijn”

Hoe heeft Daniël zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken? Daniël werkte volgens een opvallende strategie die ook wij goed kunnen gebruiken in onze tijd. Lever je niet uit aan de wereld, maar sluit je ook niet op in je eigen wereld of christelijke bubbel. Stevig geworteld in Gods genade, ben je in staat om je takken breed uit te laten waaieren naar de wereld.

Daartoe willen we je uitdagen met dit nieuwe gespreksboek vol achtergrondinformatie en prachtige foto’s. Daarbij komen allerlei vragen aan de orde: Hoe kan ik Jezus navolgen buiten mijn christelijke bubbel? Zijn er christelijke principes waar niemand aan mag komen?
Zie ik God al werkzaam in de (niet- gelovige) wereld en hoe kan ik daarbij aansluiten? Is er hoop voor de kerk?  Sluit u zich aan?

Hartelijke groet

Petra Smit

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.