Van de vrouwenvereniging

Ja u ziet het goed! Na een lange tijd van afwezigheid in het maandblad, proberen wij de draad weer op te pakken en even de corona te vergeten! Hoewel het virus nog onder ons is, durven wij het aan weer een en ander te organiseren. Ook omdat we denken dat allen gevaccineerd zijn, geeft ons dat wat meer lucht.
We beginnen zoals gewoonlijk het nieuwe seizoen met een uitstapje op de laatste woensdag in september en we denken dat alle dames eraan toe zijn elkaar weer eens te ontmoeten!
We zijn voornemens begin september alle dames een brief te sturen waarin we uitleggen wat de bedoeling is en jullie je kunnen opgeven of je wel of niet meegaat. Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud want in deze onzekere tijd kan het ook zomaar weer mis gaan, dat hebben we vorig jaar wel gezien. We houden de moed erin en daarom voor allen tot ziens op 29 september!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.