Dank van de voedselbank

14 maart: Biddag voor gewas en arbeid
Dank van de voedselbank

‘Zijn er misschien toch nog levensmiddelen gebracht?’ vroeg ik aan kosteres Ria. Immers: mensen kunnen al een hele tijd niet meer fysiek naar de kerk komen, dus ging ik er eigenlijk vanuit dat dat niet het geval was.
‘Ja, kom maar langs’ zei Ria.
Wat lief, dacht ik nog: ik pak de fiets en breng die paar producten even door naar de Voedselbank.
‘Zou ik niet doen, op de fiets komen’, zei Ria. ??? !!!!!
Aardige mensen van de VEG: ik was volledig overrompeld. Tientallen producten had u gebracht, allemaal even bruikbaar: koffie, thee, pasta, wasmiddel en zoveel méér wat een mens nodig heeft in het leven van alledag.
Hier past slechts een groot en oprecht dank-u-wel. Met groot genoegen heb ik alles in de auto gesjouwd en afgeleverd bij de voedselbank.
Inmiddels is een deel daarvan alweer uitgegeven. Misschien staat uw hagelslag op een tafel van iemand in Bussum, eet er een gezin in de Meent van uw ontbijtkoek en draait er in Naarden een wasje in het sop van het door u gegeven wasmiddel.

Dit warme gebaar van u allen was een echt omzien naar elkaar. Daarbij de collecte die ook al voor de voedselbank was……

Nogmaals dank en waardering.
Hartelijke groet,
Barbara den Hartogh,
contactpersoon kerken
06 1140 7537
www.voedselbanknaardenbussum.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.