“Simpelweg zijn woord” (2)

Een mondelinge Bijbelstudie op dinsdagmiddag 24 november van 14.30-15.30 uur.
Tijdens deze Bijbelstudie  wordt een Bijbelgedeelte zo vertelt en herhaald dat er een gesprek over mogelijk is. In het gesprek bestuderen we het bijbelgedeelte dieper, zodat er ‘geestelijke schatten’ gevonden kunnen worden. Omdat iedereen mondeling dezelfde informatie gekregen heeft kan ieder die dat wil deelnemen aan het gesprek. Het gesprek sluiten we af met wat we ontdekt hebben voor ons eigen geestelijk leven.
Iedere mondelingen Bijbelstudie duurt ongeveer 30 minuten.
Wie wel in gesprek wil gaan over een Bijbelverhaal en ontdekken hoe je zonder de tekst te lezen toch een dieper verstaan van de tekst kunt krijgen is van harte welkom.
Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en daarom is het belangrijk dat u zich aanmeldt. Op dit moment zijn er zeven mensen die hebben aangegeven wel te willen deelnemen. Er is dus nog plaats.  Natuurlijk is het als u dit van tevoren meldt ook mogelijk om iemand mee te nemen.

Petra Smit

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.