Vrouwenvereniging

Op 26 februari a.s. komen we weer bij elkaar. In het eerste deel van de avond houden we onze jaarlijkse ledenvergadering.

Het tweede deel van de avond neemt Joyce Joosse – Tholen voor haar rekening. Zij zal ons iets vertellen over allerlei gevaarlijke situaties die bij ons thuis op de loer kunnen liggen. Bijvoorbeeld een gammel krukje waar je beter niet op kunt gaan staan, een omkrullend kleedje.

Zo zijn er tal van voorbeelden te bedenken die misschien wat minder voor der hand liggen. Hoe kunnen we ze voorkomen. En wat te doen als er wel iets akeligs gebeurt.

Ook zal Joyce aandacht besteden aan het oefenen met de AED en wat men moet doen in acute situaties tot er professionele hulp gearriveerd is. Een aantal jaren geleden hebben we er ook al wat mee geoefend, maar het is toch goed om onze kennis hierover wat op te frissen.

Het belooft een leerzame avond te worden.

Tot 26 januari om 20.00 uur!

 

Namens de werkgroep,

Wil Veldman-van Kooten

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.