Bidstond en Bijbelstudie (slot Jesaja)

Op 11 februari bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie, deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen vandaag de laatste hoofdstukken van Jesaja hoofdstuk 65 en 66. Zoals te verwachten vormen deze hoofdstukken het hoogtepunt van het boek: Ben je mèt of tegen de Heer. De Heer verlangt ernaar samen met Zijn volk te zijn, wat kiezen zij? Uiteindelijk zal alle tegenstand verdwijnen.
In deze twee hoofdstukken wordt ook het beeld van een nieuwe hemel en aarde geschetst. In deze nieuwe wereld zal blijdschap, zekerheid en zegen zijn. God zal zelf in hun midden zijn. Wie zijn dat? Mensen uit Israël en mensen uit de volkeren die naar Gods stem luisteren en Hem dienen.

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

 * In maart zullen we een aanvang maken om  aan de hand van een bijbelstudieboekje de brief van Paulus aan de Colossenzen door te lezen. Een mooi moment om aan te haken.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.