Bidstond en Bijbelstudie

Op 14 januari bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie, deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen verder in Jesaja hoofdstuk 63 en 64. In deze hoofdstukken zien we dat de vijanden van Israël vernietigd zijn, maar wie heeft dat gedaan? Er wordt een man geschetst die in zijn eentje redding heeft gebracht. Daarnaast doet de profeet Jesaja voorbede: Alleen ingrijpen van God kan er voor zorgen dat Gods volk gaat leven naar Zijn wil. Jesaja is in de geschiedenis van Israël  niet de enige die bid voor zijn volk en voor de generaties die na hem komen; kunt u meer Bijbelse personen bedenken die voorbede deden? Wat is de inhoud van het gebed van Jesaja?

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.