Bidstond en Bijbelstudie

Op 4 juni bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie; deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal, de laatste keer van dit seizoen. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen verder in Jesaja hoofdstuk 58 en 59. hoofdstuk 58: Vasten deed men om zich te bezinnen op de vraag hoe men voor Gods aangezicht leeft. Men onthield zich voor een bepaalde tijd van voedsel en verootmoedigde zich voor God. Ze keken, om zo maar te zeggen, in de spiegel. Dit zelfonderzoek is niet overbodig, zo lezen we in Jesaja.  Op welke momenten bezinnen wij ons op de manier waarop we in het leven staan? Hoofdstuk 59: Jesaja schetst een muur tussen het volk en God. Het is een muur van ongerechtigheid en zonde. Deze muur brengt scheiding. Vanuit de mens bezien is er geen hoop op een bres in de muur. De muur slechten, dat kan God alleen. Hij kleedt zich als een soldaat die ten strijde trekt, die verlossing komt brengen.

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal.

U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.