Biddag voor gewas en arbeid

Zondag 18 maart: Biddag voor gewas en arbeid.

De tijd vliegt. Hoe kort geleden is het nog maar dat wij het prachtige resultaat van Dankdag mochten ontvangen: kratten vol fijne producten, die intussen natuurlijk allemaal bij de doelgroep  terecht zijn gekomen. Precies, dat was op 5 november!
Nu mogen wij opnieuw een wens doen, vooruitlopend op de komende oogst, erop vertrouwend dat die er zal komen. Deze keer vragen wij u om bij voorkeur vers fruit mee te nemen.
Waar u aan zou kunnen denken zijn sinaasappels, mandarijnen, appels, peren, bananen of bijvoorbeeld mango’s. Wij proberen om het voedselaanbod zo gezond mogelijk te houden en vers fruit past heel goed in dat beeld. Maar: ook eieren en blikjes vis zijn erg welkom. En wasmiddel! Toegegeven: dat is een wat vreemde eend in de bijt, maar o zo welkom voor wie maar heel weinig te besteden heeft.
Voelt u zich overigens niet geremd als u een ander idee heeft!

Wij laten ons weer verrassen op zondag 18 maart.

Hartelijke groet,
Barbara den Hartogh
06 1140 7537

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.