Bidstond en Bijbelstudie

Op 13 maart bent u van harte welkom voor de Bijbelstudie; deze wordt gehouden in de
ds. Hoekendijkzaal.  Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen Jesaja 40 – 41:20. De Heer troost zijn volk. En dat heeft Israël ook hard nodig als het angstig is vanwege internationale verwikkelingen. Assur staat op het punt aan te vallen, Egypte blijkt als hulp onbetrouwbaar. Babel is in beeld als vriend, maar ook als vijand. Tegenover deze grootmacht is Israël slechts een klein volkje in een klein landje. Maar de Heer zegt: ‘Troost, troost mijn volk.” En hij biedt het daadwerkelijk aan. De Heer zorgt ervoor dat het volk zal leven, ondanks de omstandigheden. God doet wat hij heeft beloofd, deze boodschap klinkt door de hele Bijbel heen. Deze lijn gaat door in het Nieuwe Testament.

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.