Bidstond/Bijbelstudie

Op 4 april bent u van harte welkom voor de Bijbelstudie, deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen Jesaja  30 en 31. In deze hoofdstukken wordt de tegenstelling tussen hulp zoeken bij Egypte en vertrouw op de Heer verder uitgewerkt. We lezen hoe heel Israël op de vlucht slaat naar Egypte, een omgekeerde exodus. Uiteindelijk zal blijken dat Egypte niet kan en wil helpen. Israël doet er goed aan terug te keren en hulp te zoeken bij de Heer. Hij laat nooit in de steek. De tegenstelling tussen vertrouwen op mensen en bouwen op God komt vaker voor in de bijbel. Wij zullen nadenken over de verschillende manieren waarop God ingrijpt in het leven van mensen.

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen. I.v.m. ziekte komt deze avond te vervallen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.