Schoenendoosactie 2016 – 2017

SCHOENENDOOSACTIE 2016-2017

aktie kids
We doen dit jaar weer mee met de schoenendoosactie. Zoals u wellicht wel weet is er in het verleden ook meegedaan met deze actie. Dit houdt in dat er in juli folders uitgereikt worden waarin staat hoe je een doos moet vullen. De schoenendozen gaan dit jaar naar West Afrika, Oost Europa en het Midden Oosten, daar hebben de kinderen het heel moeilijk

Het is altijd dankbaar werk om kinderen in oorlogsgebieden blij te maken met een versierde schoenendoos. Bent u niet in staat om een doos te versieren en te vullen dan is een geldelijke bijdrage ook welkom. (de dozen moeten uiteindelijk ook verstuurd worden en dat kost 5 euro per doos)

De actie wordt afgesloten in de dienst van 30 oktober, dat is nog wel een heel eind weg, maar dan bent u in de gelegenheid om rustig te beslissen hoe u het wilt doen.

Tussentijds zal de actie nog door afkondigingen en in september nog
door een stukje in het maandblad onder de aandacht gebracht worden.

We hopen dat er veel mensen aan mee zullen doen en u kunt vast schoenendozen gaan sparen.

Met vriendelijke groeten van Jos van Velzen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.