Rommelmarkt

De jaarlijkse rommelmarkt is dit jaar gepland op zaterdag 9 april van 9.30 tot 14.00 uur, dit jaar door de Commissie van Beheer in samenwerking met de vrouwenvereniging georganiseerd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We hopen dat we weer veel huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, tassen, sieraden, elektr(on)ische apparaten, verlichting, gereedschap en overige spullen van u mogen ontvangen voor de verkoop.
U kunt uw spullen inleveren in de berging of in de achterzalen van de kerk in de week na Pasen tot 4 april; echter niet op dinsdag 5 april en woensdag 6 april. Dan is de achterzaal door de Gemeente Gooise Meren in gebruik als stembureau voor een referendum. Daarna kunnen nog spullen gebracht worden op donderdag 7 april. Graag uw medewerking.

Zaterdag 9 april bent u welkom om uw slag te slaan voor nieuwe spullen voor een mooie prijs. Er is ook koffie, thee en soep te verkrijgen, dus het nuttige met het aangename. De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de restauratie van de kerktoren.
Wilt u vrijdag en/of zaterdag assisteren bij de rommelmarkt? Meldt u dan aan.

Inlichtingen bij Piet en Ineke

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.