Kledingactie Oekraïne

De douaneproblemen zijn gelukkig opgelost! De regering van Oekraïne is nu weer op het Westen gericht. In het oosten van het land is er nog steeds oorlog. Waar oorlog is, zijn er vluchtelingen. Die vluchtelingen hebben vorig jaar ook mogen profiteren van de door ons gestuurde goederen.

kledingActieOekraine

Hulp blijft hard nodig! Juist de armen worden het meest getroffen.

Wat is er nodig:
• Schoeisel en laarzen (graag per paar bijeengebonden), vooral ook kinderschoenen en laarzen
• Kleding voor volwassenen en vooral goede kinderkleding
• Lakens en dekens
• Handdoeken

Uiteraard moeten de spullen bruikbaar zijn: SCHOON EN GOED! Graag verpakt in stevige dozen, bij voorkeur zo veel mogelijk bananendozen. Dus geen zakken!

De kledingactie valt dit jaar direct na de rommelmarkt en daarom mag u uw kleding ook gelijk met de spullen voor de rommelmarkt inleveren bij de kerk, dus in de week na Pasen tot 4 april en na de rommelmarkt ook nog uiterlijk op maandag 11 april. Op dinsdagochtend 12 april wordt de kleding gesorteerd en ingepakt en dinsdagmiddag naar het verzameladres in Beverwijk gebracht.

Per doos kost het transport ruim € 3,=. Het zou fijn zijn als u (ook wanneer u geen kleding heeft om op te sturen!) een bijdrage aan die transportkosten zou willen leveren. Daarvoor wordt een collecte gehouden in de kerkdienst van 3 april (zie maandblad).
Meer informatie kunt u vragen bij Ineke.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.