Piano

Enkele jaren geleden heeft Irene Hesseling een piano in bruikleen gegeven voor de ds. Hoekendijkzaal. Deze werd vooral gebruikt voor begeleiding tijdens de koorrepetitie en verder ook tijdens bijeenkomsten. De piano ging echter gebreken vertonen, waardoor groot onderhoud nodig was. In overleg met Irene is besloten dit niet meer aan de piano te besteden, maar uit te kijken naar een andere.
Inmiddels is via een advertentie van een particulier een mooie en goede Yamaha piano gekocht voor een prachtige prijs. De koorbegeleider Piet Noort heeft ons daar bij geadviseerd, waarvoor onze dank. De nieuwe piano is inmiddels tot volle tevredenheid in gebruik en de oude piano is nog via Marktplaats verkocht.

N.B.  De piano is geen speelgoed, dus laat beslist geen kinderen hierop spelen!

Dit bericht is geplaatst in Commissie van Beheer. Bookmark de permalink.