Goederen en Kledingacte Oekraïne

In april willen wij graag weer kleding en goederen inzamelen voor Oekraïne. De datum is nog niet bekend en die zal worden vermeld in het maandblad van april. Maar wij willen u vragen om nu vast spullen te bewaren voor volgende maand, zodat wij met elkaar weer veel dozen kunnen vullen en afleveren bij het verzendadres.Er is veel behoefte aan (kinder-)kleding, schoenen, laarzen, beddengoed, kussens en dekens (schoon) en speelgoed en knuffels (heel en schoon). Ook hygiëne producten als doucheschuim, shampoo, deodorant, tandpasta en tandenborstels, maandverband, tampons, babyluiers en doekjes zijn hard nodig. En evt. restanten medicijnen en paracetamol zijn ook welkom. En zeker ook houdbare levensmiddelen in blik en pakjes sap en melk mogen mee.

U ziet, de lijst is lang en er is vast wel iets bij dat u in huis heeft en kunt missen. Wij hopen dat we – met uw hulp – weer een aanhanger vol maken.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.