Bijbelgesprekskring

Thema: “Leven in het licht van de Wederkomst” .

Ds. Dick Langhenkel, emeritus legerpredikant, heeft een prachtig boekje geschreven over de houding en de verwachting van christenen in relatie tot de wederkomst van onze Heer Jezus. Waar zouden wij ons wel en niet druk over behoren te maken? Waar zouden wij als geloofs-gemeenschap op gericht moeten zijn? Wat betekenen de vier pijlers voor iedere geloofsgemeenschap, zoals beschreven in Handelingen 2:42:

  1. het onderwijs der apostelen (8 februari)
  2. de gemeenschap (29 februari)
  3. het breken van het brood (21 maart)
  4. de gebeden (11 april)

U bent welkom vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur openen wij de Bijbel en de liedbundel.

Met vriendelijke groeten,  Gert Mons

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.