Schoenendoosactie


Versier en vul een doos en geef een ‘schat’!!

Op 30 oktober zijn er aan u folders uitgereikt over de schoenendoosactie die ook dit jaar weer wordt gehouden.

De dozen gaan naar Oost-Europa, Azie en Afrika; overal waar kinderen in armoede leven en zij dolgelukkig zijn met deze verrassing.

Wat kunt u doen voor een kind in armoede? Meer dan u denkt! Doe mee aan de schoenendoosactie en tover een simpele schoenendoos om tot een kostbaar geschenk. Dat rode autootje, een setje kleurpotloden of mooie schriften…….ze betekenen zóveel voor een kind in Afrika, Oost-Europa of in een vluchtelingenkamp in Griekenland. Zomaar speelgoed krijgen of tandpasta……dat is er anders echt niet bij. Misschien is jouw schoenendoos wel het eerste cadeau dat dit kind ontvangt. Jij geeft echt een schat! In de landen waar het mag delen we ook boekjes met Bijbelverhalen uit. Het is helaas nog steeds nodig om kinderen een gevulde schoenendoos te geven.

Kinderen in vluchtelingenkampen die alles moesten achterlaten, niets meer voor zichzelf hebben, die kinderen zijn zo dankbaar, blij en verwonderd dat ze zo’n mooi cadeau krijgen.

Op 13 november worden de dozen in de kerk verzameld en de week erna naar het verzamelpunt gebracht.

Het geld voor de verzending van de schoenendozen kunt u overmaken naar de rekening van de kerk (NL 14 INGB 0000 1870 75) o.v.v. Schoenendoosactie 2022. Doet u mee?

De kerkenraad

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.