MEDEDELING VAN DE KERKENRAAD

Beste leden en vrienden van onze gemeente,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen zaterdag zijn er ook weer nieuwe adviezen van het CIO.  En deze adviezen willen wij graag opvolgen.

Dat betekent, helaas, dat de kerst-eredienst op 1e kerstdag niet met elkaar in de kerk gevierd kan worden, maar dat u deze kunt volgen via KerkTV (via website: www.vegbussum.nl)

Ook de diensten op 2 en 9 januari 2022 zullen via KerkTV worden uitgezonden. En de gelegenheid om elkaar na de dienst van 2 januari alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen, kan helaas ook niet plaatsvinden. We gaan dat op een later moment zeker goedmaken! Zodra er een nieuwe persconferentie is geweest, na 14 januari, ontvangt u weer bericht over hoe het verder gaat.

Maar laten we het positief bekijken: we zijn  gelukkig in de gelegenheid om de dienst uit te zenden. En dit alles maakt het kerstfeest er niet minder om. Jezus is als onze redder naar de aarde gekomen. De engelen zongen ervan en de herders hoorden de boodschap en vertelden het verder. Laten wij, ook in de wereld van vandaag, laten horen en zien wat dat Kind voor iedereen kan en wil betekenen.

Wij wensen u allen gezegende en blijde kerstdagen en laten wij blijven hopen en bidden dat wij in het nieuwe jaar weer veel mooie diensten met elkaar mogen gaan vieren

Alle goeds en gezondheid gewenst,
De kerkenraad

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.