Dauwtrappen Hemelvaartsdag 2021

Dit jaar gaat het weer gebeuren: voor alle ‘vroege vogels’ organiseert Tim Lubbers weer dauwtrappen. ’s Morgens om 06.00 uur is iedereen die mee wil doen van harte welkom. Tim heeft een wandeling in gedachten en zal als u zich aanmeldt, doorgeven waar we verzamelen.Natuurlijk houden we ons aan de corona-maatregelen en daarom gaat het wel ietsje anders dan ‘normaal’.
In plaats van het gezellige ontbijtje rond 8.00 uur in de ds. Hoekendijkzaal vragen we de deelnemers om een ontbijtpakketje mee te nemen die we op gepaste afstand kunnen nuttigen. Daarna is er om 09.00 uur een Hemelvaartsdienst met ds. Petra Smit.

Opgeven voor de wandeling kan t/m zondag 9 mei bij Tim via timlubbers81@hotmail.com


Graag tot ziens op 13 mei a.s. !

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.