Bidstond – Bijbelstudie

In de hoop dat we in september of oktober weer een Bijbelstudiegesprekskring kunnen vormen wil ik iedereen die dan hoopt deel te nemen aan een studie over de brief van Paulus aan de Colossenzen de mogelijkheid geven zich alvast hierop voor te bereiden aan de hand van een bijbelstudieboekje van dr. Warren W. Wiersbe.

Het is een werkboekje met korte citaten en vragen die je helpt om de tekst van toen niet alleen beter te begrijpen, maar ook toe te passen in je dagelijks leven.  Achterop dit bijbelstudieboekje staat:
In een wereld waarin religie voor ieder wat wils te bieden heeft, zijn de christenen van tegenwoordig niet anders dan die uit het oude Colosse. Op een indringende manier legt Paulus in deze brief uit dat Christus de eerste plaats toekomt. Hij waarschuwt de Kolossenzen voor hun verkeerde opvattingen. Paulus wist dat als deze mensen als was het maar een glimp van de volheid van God zouden opvangen, ze dan tot zichzelf konden komen en hun ware identiteit zullen ontdekken. Dan zouden ze ophouden ergens anders te zoeken naar geestelijke vervulling.
In deze Bijbelstudie richt dr. Warren W. Wiersbe zich tot de gelovigen van de eenentwintigste eeuw. Met Paulus ‘reacties op dwalingen als voorbeeld, leer je om tactvol, maar duidelijk een antwoord te formuleren op de dwalingen die ons geloof vandaag bedreigen.
U kunt het boekje zelf bestellen bij bijvoorbeeld boekhandel de Echo in Huizen
ISBN: 9789032391522

Petra Smit

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.