Zondagsdiensten via Internet

Beste gemeenteleden en vrienden,Al zitten we midden in een crisis door het Corona virus, we horen ook andere geluiden…
Het is voorjaar, de vogels fluiten en beginnen hun nestjes te bouwen. De wind waait door de bomen waar alweer blad aan begint te komen en sommige struiken staan al volop in bloei. De natuur laat zich niet tegenhouden: het is lente!

Ook komende zondag – 5 april – kunt u via Internet weer de dienst meebeleven.
Dhr. Harm Jager die zou voorgaan, komt niet, maar ds. Dineke Spee zal de dienst leiden.
Ook in de Stille Week zullen er diensten worden uitgezonden via KerkTV.
Op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag om 19.30 uur. Op Eerste Paasdag is de dienst dan weer om 10.00 uur.  En als het goed is heeft u voor deze diensten de liturgie ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn en wilt u in het bezit komen van een (digitaal)exemplaar van deze liturgie stuur dan uw emailadres naar het volgende adres: liturgievegbussum287@gmail.com onder vermelding van liturgie Stille week. Wij sturen u dan een (digitaal)exemplaar toe.

Wij hopen dat het u goed gaat en dat u kracht krijgt om de komende weken te doorstaan. Er wordt aan u gedacht en voor u gebeden. En mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat/pastoraat, dan proberen wij een oplossing te vinden.
Een goed weekend gewenst en Gods zegen voor de komende – stille – week.

Hartelijke groet namens de kerkenraad
Inge Vasseur (secretariaat)

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.