Bidstond en Bijbelstudie

VERVALLEN i.v.m. Corona.

Wonderen en gebeden. Kolossenzen 1: 1-12

Op 17 maart bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie; deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

Aan de hand van een bijbelstudieboekje van dr. Warren W. Wiersbe lezen we de brief van Paulus aan de Kolossenzen. Achterop dit bijbelstudieboekje staat:

In een wereld waarin religie voor ieder wat wils te bieden heeft, zijn de christenen van tegenwoordig niet anders dan die uit het oude Kolosse. Op een indringende manier legt Paulus in deze brief uit dat Christus de eerste plaats toekomt. Hij waarschuwt de Kolossenzen voor hun verkeerde opvattingen. Paulus wist dat als deze mensen maar een glimp van de volheid van God zouden opvangen, ze dan tot zichzelf konden komen en hun ware identiteit zouden ontdekken. Dan zouden ze ophouden ergens anders te zoeken naar geestelijke vervulling.

In deze Bijbelstudie richt dr. Warren W. Wiersbe zich tot de gelovigen van de eenentwintigste eeuw. Met Paulus’ reacties op dwalingen als voorbeeld, leer je om tactvol maar duidelijk, een antwoord te formuleren op de dwalingen die ons geloof vandaag bedreigen.

In gesprek met elkaar valt er veel te leren. U bent van harte welkom.

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.