8 maart Inzameling producten voor de Voedselbank

Daar is de lokale voedselbank weer met z’n hardnekkige vraag om uw hulp. Dit keer gaat het om de core business, nl. om het inzamelen van (houdbare) levensmiddelen. Het mooie daarvan is, dat uw meegebrachte product echt overgaat van uw handen in die van de ontvangers, met de Voedselbank als tussenschakel. Straks heeft een voedselbankier uw pak, fles of pot in handen. Fijn idee toch?

Tja, maar wat is nodig?Het antwoord is: ongeveer alles wat er in een gemiddelde keukenkast zou kunnen staan. Alle soorten houdbaar broodbeleg, rijst, pasta, blikjes vis, thee, ragout, olijf- of zonnebloemolie, soep, groente in blik of pot, houdbare melk enz. Koffie hebben wij momenteel voldoende, dankzij de winkelacties en de noeste spaarzin van steeds meer DE-zegeltjesspaarders.

Altijd erg blij zijn we met wasmiddel en schoonmaakmiddel!

Als u fruit in een netje of zak wilt meebrengen: geen probleem, wij zorgen voor een eerlijke verdeling van de inhoud over het aantal klanten.

Met waarderende en hartelijke groet,
Barbara den Hartogh,

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.