Uitnodiging

Beste mensen,

Het bestuur van Zangkoor Hallelujah uit Goes heeft de eer om de 66e Zangersdag in Hilversum te organiseren. Deze wordt gehouden op:

Donderdag 25 april 2019 vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur
in de Grote Kerk, Brinkweg 1, te HILVERSUM.

Dit keer doen naast ons koor uit Goes, ook weer de koren uit Hilversum, Oldebroek, Nijverdal, Scherpenzeel en Burgum mee.
Elk koor mag 2 liederen ten gehore brengen en daarnaast worden met alle koren tegelijk de keuzeliederen gezongen. Dit jaar zijn dat:

  1. Kom bij mij God heb ik lief
  2. De hemelen roemen Zie ik de bergen
  3. Grace us oh Lord Leid mij Heer

Elk jaar weer is de Zangersdag een feest en we zijn ons ervan bewust dat er koren/zanggroepen uit andere Vrije Evangelische Gemeenten ook het verlangen kunnen hebben om zo’n dag mee te maken, waarin we door verbondenheid met elkaar God kunnen eren met zang en muziek.
In het morgenprogramma krijgen de koren de gelegenheid om hun liederen ten gehore te brengen en in de middag hebben we een bekende professionele zangcoach die het publiek op een enthousiaste manier zal begeleiden.
De kosten aan deze Zangersdag zijn slechts € 10 per persoon, dit is inclusief koffie en thee en een smakelijke traktatie. Ieder zorgt zelf voor een lunchpakket. Omdat we midden in het centrum zijn van Hilversum, is het ook mogelijk om op eigen kosten tussen de middag ergens te lunchen op een terras of in een restaurant. Natuurlijk is het ook mogelijk, als u zelf niet wilt zingen, om dan als gast aan de Zangersdag deel te nemen. U bent dan verzekerd van de hele dag muziek en ontmoeting. De kosten hiervoor zijn ook € 10 per persoon.

Hopelijk tot ziens op de Zangersdag in Hilversum!
Met vriendelijke groeten,

Willemien Gorsse, namens Zangkoor Hallelujah uit Goes

contactadres:
Zangkoor Hallelujah – Goes, p/a Duke Ellingtonlaan 39.
4462 LG  GOES  –  e-mailadres: willemien@gorsse.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.