Bidstond en Bijbelstudie

In december zal er geen Bijbelstudie en Bidstond worden gehouden maar…

Op 8 januari bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie; deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen verder in Jesaja hoofdstuk 48 en 49. In hoofdstuk 48 schrijft Jesaja dat Gods doel toch bereikt zal worden. God zal doen waar de ballingen alleen van konden dromen, hij bevrijdt hen en laat hen terugkeren door de woestijn, zoals na de exodus. Voor mensen die de weg van de Heer gaan, klinken er geweldige beloften. In hoofdstuk 49 gaat verder dan bevrijding uit de macht van mensen. Het gaat in dit hoofdstuk over verlossing en vergeving, die gebracht wordt door de Knecht van de Heer. Welke overeenkomsten zie je in dit hoofdstuk met het evangelie?

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.