Kledingactie Oekraïne 2018

Een groot deel van de bevolking van Oekraïne verkeert nog steeds in grote armoede. In het oosten van het land is er nog steeds oorlog. Waar oorlog is zijn er vluchtelingen. Die vluchtelingen hebben vorig jaar ook mogen profiteren van de door ons gestuurde goederen.

Hulp blijft hard nodig!
Juist de armen worden het meest getroffen.

Wat is er nodig:

  • Schoeisel en laarzen (graag per paar bijeengebonden), vooral ook kinderschoenen en laarzen
  • Kleding, volwassenen en vooral goede kinderkleding
  • Lakens en dekens
  • Handdoeken

Uiteraard moeten de spullen bruikbaar zijn: schoon en goed! Graag verpakt in  bananendozen. Dus geen zakken!

De kleding inleveren na Pasen tot uiterlijk op maandag 16 april.  Op dinsdagochtend 17 april wordt de kleding gesorteerd, ingepakt in bananendozen en dinsdagmiddag naar het verzameladres in Beverwijk gebracht.

Per doos kost het transport ruim € 3,-. Het zou fijn zijn als u (ook wanneer u geen kleding heeft om op te sturen!) een bijdrage aan die transportkosten zou willen leveren. Daarvoor wordt ook een collecte gehouden in de kerkdienst van 25 maart.

Meer informatie kunt u vragen bij Piet en Ineke Meijaard.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.