Bidstond en Bijbelstudie

Op 6 december 2016 en 10 januari 2017 bent u weer van harte welkom!

Op 6 december 2016 lezen we Jesaja 20: 1- 23:18. In hoofdstuk 13 tot en met 23 komt het oordeel over de volkeren die Israël omringen ter sprake. Vorige keer mochten we ontdekten op welke manier deze oordeelsprofetie hoop voor de wereld betekent. Deze keer richten we ons opnieuw op de volgende vragen: Welk beeld van God wordt door de tekst in het boek Jesaja naar voren gebracht, wie is Hij en wat doet Hij? Welk beeld van de samenleving wordt er geschetst en wat kunnen wij daar van leren?

Op 10 januari 2017 lezen we Jesaja 24-27 In Hoofdstuk 24-27 is één lang gedicht over Gods ingrijpen op aarde, hier wordt goed duidelijk dat het oordeel uiteindelijk tot heil van de volkeren is. De kwade machten en heersers worden gevangen genomen en opgesloten tot de dag van het oordeel. God richt voor alle volken een feestmaal aan. Hoopvolle taal aan het begin van het nieuwe jaar. Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed.

Aanvang bidstond : 19.30 uur

Aanvang Bijbelstudie: 20.00 uur

 

U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen. De koffie staat klaar!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.