Sonrise Huizen 2023

De voorbereidingen voor de komende Sonrise kinder- en tienerweek zijn in volle gang met als doel het evangelie in onze omgeving bekend te maken. Deze sportieve en gezellige week vindt zoals elk jaar plaats in de eerste week van de zomervakantie en zal dit jaar zijn van 24 t/m 28 juli. De activiteiten waren tot op heden alleen op het terrein van Basisschool de Ark , Salland 2 in Huizen maar het goede nieuws is dat we een tweede plein zullen openen op het terrein van de Beatrixschool, Wassenaarstraat 5 in Huizen. Naast alle sportieve activiteiten zullen de kinderen aan de hand van een drama-spel een Bijbelverhaal te zien krijgen. Dit wordt uitgebeeld door tieners die zich daarop elk jaar weer met veel plezier voorbereiden. Verder wordt er veel gesport, geknutseld, geschminkt en heel veel gepraat en gelachen. Op de Facebook-pagina van Sonrise Huizen zijn foto’s en filmpjes van het afgelopen jaar te zien. Daarmee krijgt u een goede indruk van de activiteiten. Ik doe hierbij tevens een oproep aan u om te bidden voor een gezegende week. Laat het Goede Nieuws bekend worden op een eigentijdse manier en vele harten aanraken. Ben je benieuwd wat het thema en het programma voor dit jaar is? Houd dan de website en/of socials goed in de gaten.

www.sonrisehuizen.nl

Hartelijke Groet, Ingrid Mons

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.