Zondag 12 februari: ‘Jouw schuld, mijn schuld!’

Komende zondag 12 februari!
Een mooie, interactieve dienst over het thema: Jouw schuld, mijn schuld!

Met aansluitend een lunch en activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar!
Natuurlijk is er voor iedereen koffie/thee en fris!?

Be there!

De voorganger stelt zichzelf voor:

Timo Hagendijk is mijn naam en 5 maart 1981 werd ik volgens mijn moeder pratend geboren. Inmiddels bijna 12,5 jaar getrouwd met Margret.
Na wat omwegen op verschillende scholen en studies ben ik eerst twaalf jaar basisschool leerkracht geweest in de bovenbouw in Veenendaal. Ondertussen liep het vrijwilligerswerk in de kerk een beetje uit de hand en stond ik steeds vaker als voorganger voor een gemeente, vaak in jeugddiensten. In september 2019 zijn we door God geroepen om van baan te veranderen en werk ik op dit moment fulltime in Perron Oosterheem en de Oosterkerk van Zoetermeer. Deze woonplaats wordt wel het nieuwe Almere genoemd. We werken in een enorme vinexwijk waar 23.000 mensen wonen, waarvan ongeveer 500 mensen naar een kerk gaan. We doen een hoop, maar er is ook nog veel te doen. Naast mijn werk in de kerk speel ik graag klarinet of toneel, werk in de tuin en als ik echt een tijdje kan zitten is een boek of tv ook heerlijk om te ontspannen. Nu weten jullie iets van mij en komende zondag hoop ik jullie iets beter te leren kennen. Ik kijk er naar uit.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.