Van de Vrouwenvereniging

We zijn weer begonnen met onze gezellige bijeenkomsten van de Vrouwenvereniging! Het heeft ruim anderhalf jaar geduurd om weer de draad op te kunnen pakken.
Maar wat hebben we genoten van ons uitje naar de Beeldentuin in  ‘s- Graveland.
Het leek wel of we de slechtste dag hadden uitgezocht die week, maar net toen we arriveerden was het droog en konden we op ons gemak de beeldentuin bekijken. Daarna konden we bijpraten met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee met taart (zelfgebakken door de eigenaresse) .
En tot slot was er nog een glaasje vruchtensap. Hoewel ons jaarlijkse uitje er in normale omstandigheden wat uitgebreider uitziet, was dit toch een heel goed begin. Veel dames gaven aan genoten te hebben.

Als dit maandblad verschijnt, zijn we al weer voor de tweede keer bij elkaar gekomen. Dat was dan op 27 oktober met mevrouw Jacomette de Blois.

In november zijn we gewend om wat te knutselen. Dat gaan we ook deze maand weer doen. Wat weten we nog niet precies. Maar in elk geval wordt het iets met groen uit tuin of bos: takjes en bessen, misschien bloemen enz. Dus is de vraag of iedereen een bloemenschaar of kleine tuinschaar en/ of mesje mee wil nemen.

En we gaan er iets moois van maken!
Tot woensdag 24 november om 14.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.