Bidstond en Bijbelstudie

Natuurlijk hoop ik er op dat de Bijbelstudie en Bidstond op 20 april weer kan plaatsvinden in de ds. Hoekendijkzaal. Zodat we samen kunnen bidden voor de gemeente en voor wat er speelt in de samenleving. Ik ga er voor het gemak maar vanuit dat u de afgelopen maanden zelf heeft verder gelezen in de brief aan de Kolossenzen.
Daarom staat deze maand staat Kolossenzen 4: 2-18  centraal: ‘De kracht van woorden’.
Paulus vraagt zijn vrienden om voor hem te bidden, zowel voor hem persoonlijk als voor zijn werk. Hij zag het belang in van geestelijke ondersteuning van zijn bediening. Paulus zat gevangen maar hij vroeg niet of de gevangenisdeuren mochten opengaan. Wel bad hij dat er deuren geopend mochten worden voor het evangelie. Paulus noemt eigenschappen voor een juiste gebedshouding: trouw, oplettendheid, dankbaarheid, en doelbewustheid. Kun je deze woorden naast je eigen gebedsleven leggen? Wat valt je op?

(Onder voorbehoud volgende Bijbelstudie avonden in 2021: 11 mei).

Hartelijke groet,
Petra Smit

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.