Vrouwenvereniging

Het is al een aantal maanden geleden dat we als werkgroep iets van ons lieten horen. De coronacrisis maakte vanaf maart abrupt een einde aan ons vrouwenprogramma. We hadden nog hoop op een passende afsluiting in april in de tuinderij en theetuin Sperwershof in ’s-Graveland. Maar helaas, het virus gooide roet in het eten.

Op woensdag 30 september proberen we het opnieuw.

We hopen de opening van het nieuwe seizoen te houden in Beeldentuin de Zanderij, Oude Meentweg 2 in ’s-Graveland.

Het lijkt ons goed om dan wat dichter bij huis te blijven, zodat er een aantal dames op de fiets naar de plaats van bestemming kan komen. En zo weinig mogelijk gebruik te hoeven  maken van auto’s. Daar kan ieder ongestoord rondkijken in mooi aangelegde tuinen met een natuurlijke rustgevende sfeer. Dat gecombineerd met beelden.
We kunnen er ook een kopje koffie of thee  met wat lekkers gebruiken. En niet te vergeten gezellig bijpraten. Dat kan buiten op verschillende terrassen of bij minder mooi weer ook binnen of op een overdekt terras. Zo kan toch de 1,5 meter in acht genomen worden!
Voor we besluiten om het uitje door te laten gaan, volgen we zeker het RIVM-advies. Dus bij verhoogd coronagevaar moeten we het afblazen. We houden jullie op de hoogte.

Dan nog een nieuwtje: vanaf oktober houden we onze bijeenkomsten niet meer ’s avonds maar op veler verzoek ’s middags!

Namens de werkgroep van de Vrouwenvereniging,

Wil Veldman-van Kooten

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.