Bidstond en Bijbelstudie

Op 5 november bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie, deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen verder in Jesaja hoofdstuk 61 en 62. In Jesaja 61 is de Verlosser aan het woord. Op zes verschillende manieren wordt duidelijk dat de donkere duisternis en gebondenheid waarin mensen verkeren, zal veranderen in het tegendeel. De mensen die verlost zijn krijgen een nieuw bestaan. Als dat geen goed nieuws is. In Jesaja 62 krijgen mensen de opdracht om uit te zien naar de verlossing van Jeruzalem. Deze wachters doen een beroep op de Heer en stoppen niet met Hem te vragen de beloften gedaan aan stad en volk te houden.

Kun je je in je gebeden op Gods beloften beroepen?

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.