Bidstond – Bijbelstudie

Op 5 februari bent u weer van harte welkom voor de Bijbelstudie; deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen verder in Jesaja hoofdstuk 50 en 51. Hoofdstuk 50 laat zien dat de Knecht van de Heer er klaar voor is. De Knecht belijdt dat hij het lijden aanvaardt en ondanks alles vertrouwt op God. Hij is zeker van Gods bijstand en redding. Een aantal keer wordt dit gedeelte aangehaald in het Nieuwe Testament met betrekking tot Jezus’ leven. Wij zullen deze teksten opzoeken. In hoofdstuk 51 wordt duidelijk dat zijn volk Israël en wij herinnerd moeten worden aan de macht en trouw van de Heer. Er klinkt een oproep aan God om in te grijpen zoals hij heeft beloofd. Er staan veel beloften in de Bijbel, welke beloften vindt u mooi, welke beloften geven u steun?

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

“Gebeden veranderen de wereld niet.
 Maar ze veranderen mensen…
 En mensen veranderen de wereld.”
                                                            [ Albert Schweitzer]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.