Praise and Food event Hilversum

 

Op zaterdag 20 oktober a.s. organiseert de Vrije Evangelische Gemeente Hilversum een christelijk muziek evenement voor jongeren in Hilversum en omgeving. Praise & Food! Jongeren is een ruim begrip, iedereen is welkom!

 

Muzikant REYER en zijn band komen een concert verzorgen! REYER is fulltime muzikant en onder andere bekend van de EO-jongerendag en samenwerking met diverse andere christelijke artiesten. Door de jaren heen heeft hij vele soorten tracks en muziek geproduceerd. Inmiddels heeft hij diverse CD’s uitgebracht. Zijn laatste CD “Hoop in mij” is op 18 mei j.l. uitgekomen. Luister zijn muziek maar eens via youtube.com.

Om het feest compleet te maken is er een Foodcar aanwezig, welke zorgt voor patat en een snack. Ook is er drinken en ijs. Voor, tijdens en na het concert is er tijd om elkaar te ontmoeten. Wat wil je nog meer?

Een toegangsbewijs kost maar €8,50 per persoon en is alleen online en vooraf te koop op praiseandfood.nl. Je hebt dan een te gekke avond inclusief concert en eten!

Heb je ook al zin in Praise & Food? Blokkeer dan 20 oktober 2018 in je agenda en neem je gezin en/of vrienden mee. Ook een unieke kans om anderen in contact te brengen met Jezus!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.