Kinderkerst

Adventsproject ‘Het stalletje’

Ook dit jaar zullen we met de kinderen van de kinderdienst weer een adventproject volgen. Ditmaal een project, geheel door ons eigen team in elkaar gezet. We zullen in de tijd van advent, steeds iets meer te horen en zien krijgen over het kerstverhaal. Er komt een stalletje in de kerkzaal, waarin elke week een nieuw figuur of attribuut staat. Het figuur of attribuut die/dat, die zondag nieuw in de stal staat, zal het onderwerp van de kinderdienst zijn. Er zal gepraat worden over de rol van deze persoon of het attribuut met betrekking tot het kerstverhaal.  En natuurlijk wordt er ook geknutseld!

Tijdens de dienst zal uw het adventsproject vooral meekrijgen door de stal in de kerkzaal en het adventslied dat we zullen zingen.

De leiding van de kinderdienst hoopt dat de kinderen door dit project op een mooie en waardevolle manier naar kerst toe zullen leven.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.