Avonddienst Prachtige Psalmen

Avonddienst op 10 april om 19:00 uur.

Colossenzen 3:16 Laat Christus’ woorden in al hun rijkdom in u wonen; onderricht en vermaan elkaar in alle wijsheid, zing met heel uw hart psalmen en hymnen voor God en liederen die de Geest u vol genade ingeeft.
In deze tekst uit de brief aan de Colossenzen worden we opgeroepen met heel ons hart te zingen. Hymnen en liederen die de Geest ingeeft, maar ook psalmen. De Psalmen horen bij de oudste gedichten van de wereld. In de psalmen kruist onze tijd met Gods tijd, onze ruimte met Gods ruimte, en de materiële wereld zoals we die normaal waarnemen en zoals die nu al vol is van de grootheid van God. Natuurlijk gaan we deze avond ook veel prachtige psalmen zingen.

Tot ziens,

Petra Smit

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.