Bidstond en Bijbelstudie maart 2017

Op 7 maart bent u van harte welkom voor de Bijbelstudie, deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen Jesaja 28-29 De koning in zijn schoonheid. Voor de oplettende maandbladlezer: dit is dezelfde tekst als februari. Op 21 februari hebben we in plaats van deze tekst een klein uitstapje gemaakt naar een ander Bijbelgedeelte: waarin het koningschap over Israƫl wordt ingesteld.

In Jesaja 28-29 komen veel onderwerpen naar voren die al langsgekomen zijn tijdens de vorige Bijbelstudies: het komende oordeel, God die opkomt voor de zwakken en de kleinen. Nieuw zijn de beeldende woorden waarmee het deze keer wordt beschreven. Deze woorden spreken tot de verbeelding, denk bijvoorbeeld aan de klei en de pottenbakker. We bedenken wat dit beeld zegt over God en wat dit betekent voor ons.

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.