Van de “Vrouwenvereniging”

Als u dit leest, is onze eerste bijeenkomst al weer achter de rug. Een uitstapje naar een imkerij en daarna gezellig met elkaar pannenkoeken eten.

Op woensdagmiddag 26 oktober a.s. van 14.00 – 16.00 uur bent u ook weer welkom om elkaar te ontmoeten én om u mee terug te laten nemen naar het jaar 1967. Dat is inmiddels meer dan een halve eeuw terug. Was u er toen al? Zo ja, hoe zag uw leven er toen uit? Waar woonde u toen, wat hield u toen bezig? Waar hielden Nederland en de wereld zich mee bezig? Welke politieke gebeurtenissen hielden ons in spanning? Wie waren onze sporthelden? Naar welke muziek luisterden we en welke tv- programma’s bekeken we? Hoe zag een leven zonder internet en smartphones eruit?

Peter Korver prikkelt uw herinneringen met verhaal, beeld en geluid. Hij is predikant van de Grote Kerk in Naarden en voorganger bij de Majellakapel in Bussum.

Wij kijken uit naar uw komst!

Namens de Vrouwenvereniging ,
Ans Haan

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.