Bijbelstudie en Bidstond

Op 6 november bent u van harte welkom voor de Bijbelstudie. Deze wordt gehouden in de ds. Hoekendijkzaal. Om 20.00 uur kunt u vast binnenlopen voor een kopje koffie.

We lezen verder in Jesaja hoofdstuk 46 t/m 47. In hoofdstuk 46 wordt de tegenstelling tussen de afgoden van Babel en de Heer, de God van Israƫl, getoond. Mensen moeten de afgoden dragen. Ze moeten er heel wat tijd in steken. God daar en tegen is degene die draagt. We denken na over wat onze tijd en energie vraagt. En wat Christus voor ons gedragen heeft. In hoofdstuk 47 wordt de ondergang van Babel geschetst. Het is opgaan, blinken en verzinken. Alleen het Rijk van God is voor eeuwig. Wat is macht eigenlijk en hoe komt het dat het zo aantrekkelijk is?

Voorafgaand aan de Bijbelstudie is er een moment van gebed. Aanvang: 19.30 in de ds. Hoekendijkzaal. U kunt ook alleen naar de bidstond of alleen naar de Bijbelstudie komen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.